A divat változik és már a funkciója is más

Ma már nagyon egyéni dolog lett a divat. Mindenki máshogy fejezi ki önmagát, nem hivatást, társadalmi osztályt meg ilyesmit reprezentálunk az öltözködéssel. Nekem, megmondom őszintén, ráadásul el is jutott odáig a dolog, hogy a költséghatékonyság, de mégis a letisztult divatosság legyen csak a lényege, és semmi több.

Ezért vásárolok mindent mostanra a DressPack.hu oldalon! Mert ez egy minőségi outlet és használt ruhák is vannak, ami nekem pont megfelelő, ha ez nem megy a minőség rovására. És náluk nem megy! Persze sokféle indíttatással vásároló emberek kedvelik, nem csak azok, akikkel egyezik a gondolkodásom.

Ma már tök oké amúgy a neten rendelni ruhát, mert alapos leírásuk van nekik is arról, hogyan nem tévedhetünk biztosan a mérettel, meg ilyenek…

A dresspack.hu oldalára úgy keveredtem, hogy anno a blogjukat kezdtem olvasni! Bizony. Stílustippek, folteltávolítási tippek, rengeteg dolgot osztanak itt meg: www.dresspack.hu/blog. Olyan, a letisztultságot és egyszerűséget kedvelőknek is, mint én. (Persze tényleg a divatosabban öltözködőknek is ajánlom, de én már leírtam, hogy én miért megyek hozzájuk.) Amivel persze a saját dolgukat is könnyítik, mert az én példám is mutatja, ilyesfajta hasznos tevékenységet végezni (mint az általános tájékoztatás és divattippek) segít abban, hogy felfigyeljenek egy webshopra az emberek.

Nem mintha ők még nagyon igényelnék, hogy egy kis figyelmet nyerjenek, mert így is nagyon népszerűek, valóban. Ezt abból figyeltem meg (egyebek mellett, mert sok mindenen lemérhető, természetesen), hogy egy-egy posztjuk a Facebookon nem csak halódik. Látszik, hogy az ottani közösségi oldaluk sem olyasmi – mint sokaknál -, hogy úgymond “kötelezőből” megosztanak ott is pár bejegyzést, ami a termékeikre hívná fel a figyelmet. Hanem náluk van is forgalom, pörögnek a lájkok, a továbbosztások. Az emberek érdeklődnek utánuk, méghozzá aktívan. Van, aki azt írja, hétről hétre vásárol valamit! Márpedig ez a jelenség mindig egy biztos garancia arra, hogy az adott helyen érdemes legyen vásárolni nekünk is.

Nagyon tetszik, hogy egy amolyan használt ruhák áruháza és outlet ruhabolt is bemutatja így, posztokban az éppen ajánlottabb darabjait! Persze vannak bejegyzések másról is, például figyelmeztetnek az akciókra, időszakos dolgokra… De már az is szimpi, hogy néha, csak úgy böngészés közben a Facebookon átnézhetek futólag ilyesmit is. Szóval érdemes követni az oldalukat, hogy ezeket a posztokat elénk rakja a Face, és akkor nem kell külön időt szánni erre – a ruhavásárlásra, mert nekem ez még online is egy időhúzó dolog. Kell, de szeretni nem szeretem a vásárlásra fordított időt. A dresspack.hu ezt is könnyebbé teszi, amiért nagy-nagy dicséret! Kézhez kapni a ruhát nagy öröm, addig eljutni nem annyira, de náluk ez a legkevésbé körülményes – így én már nem nagyon váltok mostanában használt ruhák webshopot. Tőlük szerzek be mindent, és így változatosan is öltözködöm.