Te milyen gyakran szoktad takarítani az autódat?

Gimnazista koromban a kultúra nagy szerepet játszott az életemben. Szerettem minden olyan tevékenységet, ami a kultúrához köthető, ezért néptáncoltam, előszeretettel jártam kiállításokra és múzeumokba, illetve előadásokat is tartottam egy-egy számomra kedves témáról. Az idő múlásával azonban ez a fajta rajongásom megváltozott. Most már leginkább az utazásaim során szoktam új kultúrákat megismerni. Azt viszont nagyon élvezem és amikor csak tehetem, akkor utazok.

Azonban ma már mást tartok fontosnak. Például a környezettudatosságot. Úgyhogy ebbe a témába is elkezdtem beleásni magamat. Mindig, amikor egy téma elkezd jobban érdekelni, akkor szeretek annak alaposan utána járni, hogy több tudással rendelkezzek ezen a területen is.

Éppen ezért nem csak a mindennapok során igyekszem környezettudatos döntéseket hozni, de az autótisztítás során is figyelek a vízfogyasztásomra. A Safety Wash csapatának köszönhetően pedig az autótisztítás már víz nélkül is lehetséges. Legalábbis én először náluk láttam ezt a lehetőséget.

Amikor az interneten rájuk találtam, akkor a honlapjuk egyből megtetszett. Nem csak azért, mert nagyon informatív és igényes volt, hanem azért is, mert a szolgáltatásuk is elnyerte a tetszésemet. Több fajta szolgáltatást is vállalnak: autókozmetika, autótisztítás, flotta tisztítás. Ezen belül pedig még céges flotta tisztítást is vállalnak, ha esetleg a cégen belül lenne szükséged autótisztításra és ezt környezettudatos módon szeretnéd megoldani.

Még egy plusz, amit a Safety Wash csapata vállal, hogy nem kell neked hozzájuk menned, hiszen ők helyszínre is kimennek. Ha nem szeretnél feleslegesen várakozni amíg takarítják az autódat, akkor ez a lehetőség pont neked lett kitalálva. Csak megmondod nekik, hogy hol található az autód és amíg ők dolgoznak, te azt csinálhatsz, amit csak szeretnél. Kell ennél jobb szolgáltatás?

Az autótisztítás egyébként is egy olyan dolog, amit a legtöbb ember nem szeret csinálni. Azonban vannak olyanok is, akik kifejezetten szeretik takarítani és szépítgetni a kocsijukat. Nem vagyunk egyformák és ez nem is baj. De ha te azon emberek közé tartozol, aki megszeretne inkább szabadulni ettől a feladattól, akkor a Safety Wash csapatának az ajánlatát mindenképp érdemes lehet átgondolni.

Már nagyon sok ügyfelük volt az elindulásuk óta. Ennek köszönhetően már nagyon szép számokkal rendelkeznek. Például már 7.000-nél több megtisztított autó van a hátuk mögött, 480 ügyfelet tettek már elégedetté és 950-nél több liter vizet spóroltak meg a víz nélküli autó tisztításuknak köszönhetően. Ha úgy döntesz, hogy Te is inkább hozzájuk fogod vinni az autódat, akkor a megspórolt víz ennél sokkal több is lehet.

A webshopban felni és gumitisztító, illetve autótisztító és wax is kapható. Mind olyan termék, amihez nem kell vizet használnod otthon sem, ezért ha tőlük vásárolsz, akkor szintén tehetsz a víz készletünk hosszabb használhatóságáért.

A Safety Wash kíméletes az autókhoz, alapos munkát végeznek és még gyorsak is. Minden autómosásnál a legjobb végeredményre törekednek. Ezért az ügyfeleik mindig elégedettek szoktak lenni a végeredménnyel. Ha eddig még te sem bíztad másra az autódat csak ha szerelőhöz vitted, akkor szerintem a Safety Wash után Te is rendszeresen fogod hozzájuk vinni.

Amióta megismertem őket sikerült eddig minden alkalommal rájuk bíznom a kocsim tisztaságát és sosem kellet még csalódnom bennük. Mindig profi munkát végeznek és ha szeretnék se tudnék belekötni a végeredménybe.

Próbáld ki Te is a Safety Wash vízmentes autótisztítását!