Hátizsákra akadtunk a múzeumban

A tavaszi fellélegzés közepette megnyitottak a szálláshelyek, szolgáltatások, így felszabadultan lehet nekilátni az elmúlt hónapok kényszerpihenőjének ledolgozásába. Egyik első utunk egy hagyományőrző múzeumba vezetett. Ezeket azért szeretjük, mert párommal mindketten egy-egy kis faluból származunk, ahol a népi hagyományoknak még nagy szerepe van. Természetesen a jobb megélhetés és lehetőségek miatt fel kellett költöznünk a nagyvárosba. Néha nagyon jól esik visszatekinteni arra, hogy honnan jöttünk. Nem csak mi ketten konkrétan, hanem a magyarság, ezért is örültünk, hogy megnyitottak a múzeumok. Így el tudtunk menni egy délutáni séta keretein belül egy kis kultúra őrzésre, amely egyéb érdekességekkel kecsegtetett a továbbiakban.

A múzeumba elkísértek minket párom szülei, akik pont feljöttek meglátogatni minket, így ez a program megfelelő volt délutánra. A múzeumba érve egy kis sorban állás és vakcina-igazolvány ellenőrzés után megvettük a belépőjegyeket, majd bementünk a tárlatra. A kiállítás nézegetése közben gyakran összefutottunk egy párral. A pár női tagjának volt egy nagyon extrán kinéző szépen megmunkált bőr kézitáskája, amely már-már népi motívumokhoz hasonlított. Barátnőm édesanyjának nagyon tetszett a táska, ezért barátnőmmel kitaláltuk, hogy meg fogjuk lepni egy ilyennel. A múzeumban nem akartuk letámadni a tulajdonost, de egyszer elég közel sikerült menni, hogy a márkáját meg tudjam nézni. Fel is írtam a telefonomba, nehogy időközben kimenjen a fejemből.

Hagyományőrző hátizsák a www.annataska.hu -ról

Amint hazaértünk, jöhetett az internet adta lehetőségek kihasználása. Több weboldalt is feljött a keresésre, a legnagyobb választék és legoptimálisabb árak után kutatva nem kellett sok idő és eljutottunk a www.annataska.hu nevű táska webshop oldalra és ha már ott jártunk, akkor végig is néztük az összes terméket. Az említett oldalban az tetszett, hogy minőségi termékeket árulnak, elég széles a termék kínálat és még ebből az extrábbnak mondható bőrhatású táskából is volt több fajta, így tudtunk válogatni. Végülis nem pont azt a terméket választottuk ki, amit a múzeumban láttunk, de helyette találtunk egy olyat, ami jobban ment barátnőm édesanyjához. Biztosak vagyunk benne, hogy nagyon fog neki örülni, mert a barna hasított bőr hatású, népi motívumszerű mintákkal ellátott kis hátizsák az egy napos kirándulások vagy napi ügyintézések alkalmával teljesen kiszolgál minden igényt, emellett pedig nagyon esztétikus is. Barátnőm édesapjának pedig választottunk egy sötétkék bőr pénztárcát, mert pont láttuk, hogy már eléggé megviselt állapotban van, amit jelenleg használ. Barátnőm pedig egy új nesszesszert nézett ki magának. Szerencsénk volt, mert mindkettő akciós volt, így kedvezményes áron sikerült megrendelni.

Az annataska.hu -t pedig elmentettem a kedvencek közé és mindenkinek javaslom, hogy tegyen így mivel a táskákon kívül lehet még találni elegáns, jó minőségű férfi és női öveket, nesszesszereket és pénztárcákat. A minőséget az árult márkák biztosítják. A honlap letisztult, könnyen átlátható és az árak is kedvezőek. Nekünk sikerült akciósan kifogni a kívánt táskát. Már én is kinéztem magamnak egy bőr pénztárcát, amely biztosan jó szolgálatot fog tenni. Ezenkívül arra is felhívnám a figyelmet, hogy VIP tagság is elérhető az annataska.hu -nál, amely arról szól, hogy a regisztált vásárlók minden termék megrendelés után pontokat gyűjthetnek, majd a következő vásárlások alkalmával kedvezménnyel tudnak vásárolni. A termékek árával arányos a kapható pontok száma. Ez a lehetőség kifizetődő tud lenni azoknak, akik szeretik a prémium minőségű táskákat és a fentebb említett temékeket és szereti időnként felfrissíteni a kiegészítőit. A regisztráció nem kerül semmibe, szóval ha már leadjuk a rendelést, szerintem mindenképpen érdemes VIP tagként regisztrálni a www.annataska.hu -n.