Ápold a hagyományt, óvd meg otthonod épségét!

Ez a kettő ugyanis néha nagyon hasonló cél szolgálhat. Például a mi házunk, ami a kis fatornyos falunk főutcájához közel található eléggé közkedvelt épület, a falu egyik korábbi polgármestere is lakott benne, kettővel előttünk. Ez a legszebb helye az egész településnek, büszke vagyok rá, hogy pont itt élhetek!

Ezért úgy döntöttünk, hogy felújítjuk hát ezt a szép épületet, amit furcsamód nem csak mi szeretünk, akik élünk benne. Ezt a döntést pedig a lehető legjobbkor hoztuk meg, ugyanis épp szembejött ez a szlogen nemrég velem: Otthonfelújítási támogatás 2024: út az energiatakarékos otthon felé!

Ez az oldal, amit linkeltem (az otthonfelujitasitamogatasok.hu) segít megpályázni egy új támogatástípust és már akkor, amikor ennek még csak híre ment, ők már igyekeztek egy helyre gyűjteni minden információt erről, az érdeklődőknek.

A jelenleg épp konkretizálódó részletek is aktuálisan megtekinthetők itt és már felvehetjük velük személyesen is a kapcsolatot – már ha szeretnénk pályázni. Az Otthonfelújítási támogatás 2024: út az energiatakarékos otthon felé szlogen nem véletlen, mert energetikai korszerűsítésben kell elsősorban gondolkodni. Van az oldalon egy Jelentkezem és egy Árajánlatkérés gomb is. Fontos, hogy mielőbb szakemberekkel is beszélhessünk arról, hogy a mi ingatlanunknak milyen lehetőségei vannak, mert többféle úton is el lehet indulni!

Nem kicsi a maximális beruházható összeg: 7 millió forint. Kedvezményes hitel is kérhető hosszú futamidővel, de a lényeg, hogy modernebbé, élhetőbbé, XXI. századibbá váljon a házunk! Ahhoz kellenek a jó kivitelezők, akiket az otthonfelujitasitamogatasok.hu-ról közvetítenek ki, hogy ezt hatékonyan megvalósítsák nekünk. És ha velük dolgoztatunk, biztosan nem esünk el a támogatástól!