Keresőben Első a hagyományőrző honlapunk!

Van egy honlapunk, amivel szerettük volna népszerűsíteni a hagyományőrzést. Fontosnak tartjuk, hogy a fiatalok is tudják a népi hagyományokat, hogy élvezettel vegyenek részt a hagyományőrző programjainkban. Hiszen az új generáción múlik, hogy ezek a népi szokások megmaradnak-e, vagy elvesznek az évek során.

Egy nagyon szuper eredmény, hogy Keresőben Első lett a honlap, hiszen így sokkal több embert érhetünk el a programjainkkal, a céljaink több mindenkihez eljutnak ezáltal.

Elég nagy dolog felkerülni a Google találati listák élére, ez nem sikerül minden cégnek. nekünk sem ment volna egyedül, a Keresőben első nevű cég segített ebben. A honlapjuk címe: www.keresobenelso.hu.

Ezzel a céggel együttműködve értünk fel a Google első oldalára. A keresobenelso.hu ezzel foglalkozik. Linképítéssel, weboldalak keresőoptimalizálásával, szövegírással teszik hasznossá az oldalakat a keresők számára, így azok előrébb kerülnek a találatok között.

Nagyon sok jó vélemény van az oldalról, rengeteg, nálunk nagyobb oldalnak is segítettek, sőt, volt példa arra is, hogy teljesen új oldalakat juttattak a keresők élére.

Jó, ha valaki keresőben első, hiszen ennek hatására sokkal nagyobb lehet az oldal elérése, sokkal több embert tudnak megszólítani. Minél több ember nézi meg az oldalunkat, annál népszerűbbek leszünk, és annál többen jönnek el a rendezvényeinkre. Már egy ideje együtt dolgozunk a Keresőben Első céggel, egy jó pár hónapja dolgoznak rajta, hogy jó helyezéseink legyenek bizonyos kulcsszavaknál, és ennek köszönhető, hogy egyre látogatottabbak a programjaink.

Kíváncsi vagyok, hogy mennyien fognak eljönni most, hogy a Keresőben Első beváltotta az ígéretét és benne van a honlapunk a top 10 találatban, vagy legalább is elkelő helyen vagyunk a Google találatok között.

A Keresőben Első cégnek köszönhetjük, hogy nagyon megnőtt a látogatóink száma. Ők világítottak rá, mennyire fontos a jó helyezés a találatok között, és mennyi előnye jár ez a számunkra. Örülök, hogy meggyőztek, tényleg sokat jelent a helyezés.