A történelem is látott már iker babakocsikat

Szomszédom és a felesége is nagy történelem rajongók. Odáig jutott a rajongásuk és a magyar történelem utáni elköteleződésük, hogy a kertes házuk udvarában egy mini jurtát állítottak fel. A korhű ruhák hordásáról már nem is beszélek, amivel minden nap meglepnek minket. Saját maguk készítik a nemezt és állítanak abból elő különféle kiegészítőket is.  Nem csoda, hogy ilyen az otthonuk, hiszen mind a ketten történészek, így e hobbi és szenvedély magától értetődő is lehet. Nekünk nagyon különlegesnek számít az messze visszamenő tudásuk, így mindig öröm velük beszélgetni minden témáról. A jurta felavatására is hivatalosak voltunk, így akkor az építéséről, valamint arról is bővebb információt szereztünk a családdal, hogy melyik korban és kik éltek jurtában.

De nem csak erről esett szó, hanem arról is, hogy mikorra várják az ikergyermekeik megszületését és, hogy hogyan is állnak a gyerekek megérkezése előtt esedékes használati cikkek beszerzésével. Nagyon meglepte őket az, hogy ikreket várnak, nem gondolták volna, hiszen a családjukban eddig még nem születtek ikrek. Mivel ők az elsők, ezért a könyvekből szereznek tapasztalatot és rutint, hogy hogyan és miképpen érdemes ikreket nevelni. Nem csak az etetésük terén, de már a kezdetekről is, hogy milyen babakocsit érdemes nekik venni. Ez is egy fontos kérdés, hogy egy közöset, vagy külön-külön babakocsit vegyenek. Semmiképpen sem szeretnék őket egymástól elszakítani az már tény. Így hát iker babakocsi terén kezdtek kutakodni, milyen is egy igazán jó darab. Számos ajánlást olvastak már ikrekkel rendelkező pároktól, így azok alapján kezdtek babakocsi keresésbe. Nem csoda, hogy megfontolják az iker babakocsi beszerzését, mert nagyon sok múlik a babakocsin. Ezt én már tapasztalatból mondtam a szomszédainak, ezzel a feltevésemmel ők is egyet értettek. Kaptak is egy ajánlást, hogy honnan érdemes megrendelniük a babakocsit – a babaverda.hu oldalról.

Meg is nézték a honlapjukat – még akkor is használnak internetet, hogy ha jurtát építettek a házuk hátsó kertjébe. Tehát az interneten egy szuper iker babakocsikat forgalmazó cégre bukkantak. Azt tudták a szomszédaim, hogy létezik olyan ikreknek szánt babakocsi, hogy egymás alatt vannak a babák, de ők nem szerettek volna olyan kocsit. Úgy gondolták, hogy egymás mellett elhelyezkedő babák jobban kiegyensúlyozottak lesznek. Tehát itt már el is dőlt, hogy milyen fajta iker babakocsit keresnek. Szerencséjükre e remek cég honlapján találtak is árban és színben is megfelelő iker babakocsit.

Nagyon megtetszett számukra a babakocsit forgalmazó cég honlapja, mert sok képpel ellátottak a termékek. Ez mindenképpen vásárlóbarát megoldás, jó, hogy így oda tudnak figyelni a vásárlók igényeire, hiszen szerintem egy babát váró pár a legbizonytalanabb, és a legjobbat szeretné a gyerekének. A minden irányból lefényképezett és az összes tartozékot feltüntető képek tudják leginkább megnyerni a leendő szülők tetszését. A szomszédaim is végig nézték az összes honlapon feltüntetett képeket a babakocsiról. Már a képek alapján elképzelték, hogy milyen is lesz majd a kocsiban tologatni a gyerekeket. De itt a képek alapján nem ért véget a történet.

A babakocsi olyan termékleírással rendelkezett, mint egy nagyon drága autó, tényleg mindent feltüntettek rajta, hogy milyen bőr a fogantyúja és milyen párnázott a belső része. Tehát nem gondolkodtak sokat, remek terméket találtak, remek áron, így meg is rendelték. Soha nem gondolták volna, hogy az interneten fognak iker babakocsit rendelni, de így történt, és nagyon örülnek ennek.