Milyen hagyományai vannak a székhelyszolgáltatásnak

A történelmi hagyományok nagyon fontosak az emberek életében. Nem véletlenül tanulunk az iskolában végig történelmet. Ez is hozzájárulhat ahhoz, hogy valaki mennyire lesz nyitott a felnőtt életében a hagyományaink, történelmi megemlékezéseink iránt. A történelem ismerete a jelenkorunk megértésében is tud segíteni. Az ok okozati összefüggések minden tekintetben nagyon lényegesek. Nem tudunk a jelenkorról reálisan vélekedni, hogy ha nem ismerjük a történelmi hátterét, hogyan is alakulhatott így történelmünk. Ide tartozik az is, hogy milyen Bibliai hagyományokat és ünnepeket veszünk fel, és viszünk tovább az életünkben. Ilyen és ehhez hasonló szép hagyományokról beszélgettem a legjobb barátnőmmel, aki éppen egy nagy projektbe vágta a fejszéjét.

Cég indításba és az ehhez kapcsolódó nagy munkába kezdett. Nagyon elhavazódott ezen munkafolyamatokban: a cég kialakításában, hogy mivel is foglalkozzon, hogy épüljön fel – ezekben a részletekben veszett el. És a fontosabb, tényleg lényeges cégalapítási folyamatokat pedig elhanyagolta. Nem csoda, hogy a körmére égtek a határidők, így hát gondolta, inkább abba fektet több időt, hogy találjon egy olyan céget, aki minden cég bejegyzés, székhelybejegyzés tekintetében elintéz számára mindent. Én nagyon csodálkoztam, hogy inkább ebbe fektetett energiát, és hogy ténylegesen létezik ilyen cég, aki ezzel a tevékenységgel foglalkozik. Nem is gondoltam volna, hogy ez egy hiánycikk tud lenni. De ahogyan a barátnőm is talált egy remek céget, úgy én is megbizonyosodtam, hogy tényleg érdemes és megéri erre egy céget alapítani, ami székhelyszolgáltatást biztosít.

Folytatta is a barátnőm, hogy mennyire megérte ez neki, és hogy hogyan is talált erre a remek cégre. Székhelyszolgáltatás expressz 1 órán belül – Budapest, Újlengyel tekintetében megtalálta a legjobbat, ehhez kétség sem fér. Barátnőm ódákat zengett a cégről, hogy mekkora segítségére volt ez a csodás cég, és szinte hihetetlen, hogy ennyire megbízhatott bennük, kisegítették a bajban. Székhelyszolgáltatás expressz 1 órán belül – Budapest, Újlengyel címszóval rájuk talált, mármint a honlapjukra. És ott tájékozódni kezdett, nagyon könnyen minden hasznos információhoz hozzá tudott jutni. Tehát megtalálta, hogy hogyan is zajlik a székhelyszolgáltatás. Sürgős esetben akár egy órán belül is az érdeklődők segítségére tud lenni a cég. A székhelyszolgáltatásukat Budapest területén két helyen, és egy helyen vidéken, Újlengyelben is igénybe lehet venni. A barátnőm a budapesti székhelyek közül választott. Szuper, hogy egy ilyen céget tudott találni.

Ahogyan olvasta a honlapjukat, arra is kitértek, hogy ha a leendő ügyfelüknek nincs ügyvédjük, akkor ezt is el tudják intézni. Barátnőmnek nem volt ügyvéd az ismeretségi körében, ezért igénybe vette a cég ezen szolgáltatását is, így ténylegesen tartható volt a gyors székhelybejegyzés. Nem csoda, hogy azóta is nagyon elégedett a székhelyszolgáltatást nyújtó céggel. A székhely bejegyzése nagyon gyorsan megtörtént, a jogszabályoknak megfelelően a barátnőm cégének neve ki is került az épületre. Még ezzel sem kellett törődnie, hiszen ezt is intézték helyette. Nagy könnyebbség volt ez a barátnőm számára, hiszen szinte kimozdulás nélkül a székhely bejegyzése megtörtént. Azóta is nagyon büszke magára, hogy egy ilyen remek céget sikerült találnia. Azóta is jó kapcsolatot ápolnak, hiszen nem csak a cég bejegyzése történt meg, hanem az egyéb adminisztratív feladatok ellátását is a cég végzi, miszerint a papír alapú posta beérkeztét menedzselik, szkennelt formában megküldik a barátnőm számára, majd ő csak beugrik érte, ha ideje engedni.