A régi, hagyományos pelus újra virágkorát éli

Kiment a divatból, majd visszatért: a textilpelenka

Nagyanyáink idejében volt elterjedt a textilpelenka használata. Ezt az egyszerű ruhadarabot használat után forró vízzel kimosták, majd miután megszáradt, ismét belebugyolálták a kicsit. Macerás, sok vele a meló, ezért teret hódított az egyszer használatos, eldobható pelenka.

A reformot olyan nagy siker koronázta, hogy az eldobható pelenkák tovább fejlődtek. Nem csupán az oldalt rögzítendő, úgy nevezett nadrágpelenka érhető el a piacon, hanem a nagyobb tipegőknek már van külön bugyipelenka. Ez onnan kapta a nevét, hogy tényleg úgy működik, mármint olyan értelemben, hogy úgy kell felvenni, mint egy sima bugyit. Ezen kívül vásárolhatunk úszópelenkát is, ha esetleg strandolni mennénk a kicsivel.

A lehetőségek száma igen magas, tekintve, hogy ezeket a fajtákat variálják is. Extra puha, valamint alváshoz való, de még akár bambusz pelenkát is beszerezhetünk, ha szeretnénk. Ráadásul, még mindig kapható textilpelenka.

A textilpelenka környezetbarát megoldásnak számít, hiszen újra rá tudjuk adni a babára, és nem termelünk feleslegesen szemetet. Éppen ezért nagy népszerűségnek örvend azon szülők körében, akiknek fontos, hogy védjék a bolygót. Most, hogy egyre többször hallani a globális felmelegedésről, és a környezetvédelem fontosságáról, további népszerűségre tesz szert ez a fajta megoldás. A pelus további előnye, hogy mivel többször is felhasználható, nem kell újra és újra másik csomag pelenkával hazaállítani. Ennek köszönhetően jelentős összegeket spórolhatunk. A financiális ok ismét csak hozzájárul a textilből készült pelenkát használó szülők számának növekedéséhez.

pelenkás oldal

Innen szerezz jó minőségű pelenkát!

Ha aktuális számodra a pelusos téma, akkor engedd meg, hogy javasoljam egy pelenkás oldal, nevezetesen a Lord Shop termékeit. A széles választéknak köszönhetően szinte biztos, hogy megtalálod azt a fajta pelenkát, amelyik a legjobb neked és a kisbabádnak is.

A webshop a pelenkák mellett más háztartási és higiéniai cikkek forgalmazásával is foglalkozik, mind nagyon kedvező áron elérhető, és kifejezetten jó minőségű árucikk. Biztos lehetsz benne, hogy mindig a megígért minőséget kapod a pénzedért, a megígért időben kiszállítva.

A pelenkás oldalt böngészve, mint említettem, rengeteg termék közül tudsz válogatni. Többféle méretben és kiszerelésben találhatod meg a neked tetsző pelust, az olcsóbbaktól a prémium termékekig. Igen, még textilpelenkát is találsz, ráadásul kedvező áron, mint minden mást is.

Miért ez a legjobb pelenkás oldal?

Az online vásárlás előnyei gondolom mindenki számára ismeretesek: nincs utazás, sorban állás, cipekedés, hanem egyszerűen, könnyen és gyorsan, az otthon kényelméből lehet leadni a rendelést. Ami viszont a Lord Shopot egyedülállóvá teszi, az az, hogy rengeteg lehetőséget kínál a megtakarításra. A termékek már eleve nincsenek túlárazva, de szinte mindig van valami akciósan.

A pelenkáknál maradva, a Facebookon kedvelve az oldalt különböző nyereményjátékokon, illetve sorsolásokon vehetünk részt, valamint értesülhetünk a további akciókról is. A pontgyűjtő rendszer segítségével a hűséges vásárlók a levásárolt pontoknak köszönhetően újabb forintokat spórolhatnak.

A kedvező árakért cserébe megbízhatóságot, valamint jó minőséget kapunk, bármelyik termékről is legyen szó.