C vitaminos arcszérumot kezdtem használni a napfoltok ellen

Éva barátnőmmel és az unokatesójával kialakítottunk egyfajta könyvklubot, aminek az a lényege, hogy minden hónapban egyszer összeülünk, és az abban a hónapban meghatározott témában minél többet olvasunk, esetleg a témába illő dokumentumfilmeket nézünk. Mivel a mi fő témánk a történelem, így nem mindig egy konkrét könyv elolvasása a cél, van olyan is, amikor egy történelmi személyről kell minél több információnak utána járni, hogy utána ezen a személyes alkalmon minél jobban ki tudjuk beszélni. Mind a hárman rajongunk a történelemért, ami másoknak meglepő szokott lenni, de számunkra ez valóban tényleg egy nagyon szórakoztató összejövetel szokott lenni. Persze nem mindig csak történelmi dolgokról beszélgetünk. Legutóbb például arra voltak kíváncsiak a csajok, hogy hogyan tüntettem el a foltokat az arcomról, amivel már olyan régóta küzdöttem.

A nagy titok leleplezése

Nem olyan régen szert tettem egy olyan arcszérumra, ami C-vitamint tartalmaz, és minden összetevője bio, ami nagyon szuper, így nem kenek az arcomra semmi olyat, ami káros hatással lenne a szervezetemre. Ez a C-vitamin szérum nem tartalmaz mikroműanyagot, sem szulfátot, sem pedig parabént, valamint semmilyen mesterséges illatanyagot nem adnak a szirumhoz.

A természetes anyagokat tartalmazó narancs illatú szérum a felkenés után nagyon gyorsan beszívódik. Azért is szeretem, mert nem lesz ragacsos vagy zsíros az arcbőröm utána, és tényleg semmilyen anyag nem marad utána az arcomon, valóban minden elemet gyorsan beszív az arcom.

A C-vitaminon kívül egyébként mást is tartalmaz. A C vitamin szérumban van még továbbá jojoba olaj, aloe vera, hialuronsav, ázsiai gázló, és még sok egyéb organikus hatóanyag is megtalálható ebben a termékben. Nagyon mélyen hidratálja a bőrt, ezért képes arra, hogy akár a ráncokat is csökkentse, valamint halványítja a sötét napfoltokat, és még az öregségi foltokat is, de egyébként a pattanások csökkentésére is képes.

A Florence Bio weboldalon több előtte és utána kép és látható, amiken jól látható, hogy akár egy 15 napos használatot követően mennyire jól el tudja tüntetni a napfoltokat az arcról. Nekem is már két hét után nagyon látványos volt a változás, így nem csoda, hogy a lányoknak is feltűnt. Persze az elején aggódtam, hogy mi fog történni az arcommal, mivel sajnos már nagyon sok mindent kipróbáltam, amik eddig csalódást okoztak. Ráadásul nagyon érzékeny a bőröm, több okom is volt az aggodalomra, de amikor elkezdtem használni, egyből éreztem, hogy rendben lesz a dolog. Már az első alkalommal éreztem a hidratáló hatását, azonnal puha lett a bőröm, illetve a feszesség is elég gyorsan észrevehető volt.

Nem csak az arcomon szoktam használni, hanem a nyakamra és a dekoltázsra is alaposan eldolgozom ezt az arcszérumot, hogy mindenhol ki tudja fejteni a jótékony hatását. Egyébként a Florence Bio webáruházban a C vitamin szérum termék alatt több vásárló véleményét is lehet olvasni, akik az enyémhez hasonló ajánlásokat, véleményeket osztottak meg a vásárlást követően. Többen említik például azt, hogy milyen gyorsan eltüntette a pattanásokat, valamint a napfoltokat, és a látható hajszálereken is sokat segített. Ebből is jól látszódik, hogy mennyire hatékony szerről van szó.

Biztos vagyok benne, hogy nagyon sokat számít, hogy ez a C vitamin szérum biogazdálkodásból származó összetevőket tartalmaz. Ráadásul 20% C vitamin van benne, ami jelentősen növeli a bőr kollagén termelését, és segíti a ráncok csökkenését, valamint az újabb ráncok kialakulásával is hatékonyan felveszi a harcot.