Kocsink története is nyilván lesz tartva ezzel a programmal

Középiskola elején ki nem állhattam a történelem órát. A tanár, aki tartotta, nagyon kedves volt, de sajnos egyáltalán nem értett ahhoz, hogy érdekesen előadja a történelmet. Egy gyermek agyának ilyenkor még a folyamatos stimuláció kell. Óriási csatákról, hősi alakokról szeretne tanulni, nem pedig arról, hogy mikor használták először a vetésforgót. Szép lassan azonban megszerettem a történelmet az internetes videók segítségével.

Máig egy ilyen kapcsolatot ápolok ezzel a tudományággal. Egyszerűen a száraz tények engem sokszor nem érdekelnek. Viszont rájöttem, hogy a történelem nem olyan lezárt, mint azt gondolná az ember. Az emberi emlékezés közel sem tökéletes és minden évben van valami felfedezés egy olyan dologról, amit teljesen általánosan elfogadottnak hittünk. A történelem mindig mozgásban van, én pedig szívesen nézem azt, hogy milyen új dolgokra jövünk rá őseinkkel kapcsolatban.

Nem csak ilyen emelkedett dolgoknak van azonban saját története. Vegyük példának az autómat és azt, hogy mennyire fontos volt, hogy legyen egy jól vezetett útnyilvántartásom. Azelőtt csak arra figyeltem, amit a cég mondott az autómmal kapcsolatban. A roadrecord.hu azonban megmutatta nekem, hogy mennyit tudok spórolni, ha egy kicsit körbenézek az adózási kedvezmények terén. Alapból az interneten találtam meg őket egy keresgélés kapcsán. Csak kíváncsi voltam, hogy esetleg nem lenne-e valami kedvezmény a céges autó használatomra és felléptem a roadrecord.hu oldalára.

Már az nagyon tetszett, ahogy az oldal fel volt építve. Tehát, nem kell attól tartani, hogy az első dolog, amivel találkozunk, az egy reklám lesz. A roadrecord.hu pontosan tudja, hogy milyen fontos az első benyomás. És az olcsó praktikák helyett ők a pontos tájékoztatásra helyezték a hangsúlyt. A kezdőlapon már körülbelül az összes szolgáltatást át tudjuk tekinteni, amit ajánlanak. Ha azonban bővebben vagyunk kíváncsiak valamelyikre, akkor természetesen egy hosszabb tájékoztatót is el lehet érni.

A roadrecord.hu oldalának azonban szerintem nem ez a legjobb része, hanem a blog. Amellett, hogy természetesen el szeretnének adni nekünk egy terméket, a roadrecord.hu azt is fontosnak tartja, hogy minden kérdésünkre választ kapjunk. Ezért nem számít, hogy milyen kérdésünk van útnyilvántartás témában, biztos vagyok benne, hogy lesz egy cikk hozzá. Ez a hozzáállás pedig azt eredményezte, hogy hamar elkezdtem bízni bennük. Hiszen nincs semmi, amit rejtegetni akarnának.

A roadrecord.hu fő szolgáltatása egy olyan applikáció, amely segítségével könnyedén meg tudjuk csinálni a saját útnyilvántartásunkat. Biztos vagyok benne azonban, hogy sokan ódzkodnak a telefonos programok használatától, különösen egy ilyen komoly dologban. Én azonban azt mondom, hogy érdemes haladni a korral, mivel tényleg ezerszer egyszerűbben megcsinálja ez a program helyettünk azt, ami számunkra több óra munkába kerülne és folyamatos odafigyelésbe.

De miért vesződnénk alapból ennyit az útnyilvántartás elkészítésével? Azért, mert ennek segítségével egy csomó pénzt vissza tudunk igényelni az autónk kapcsán. Ehhez persze az kell, hogy az útnyilvántartásban semmi hiba ne legyen, nem csak az adatok, hanem az adminisztráció szintjén sem. Ehhez pedig én bátran és minden szégyen nélkül használok külsős segítséget.

A roadrecord.hu applikációját egyébként nagyon könnyű használni, ráadásul nem is fogyaszt sokat a háttérben. Szinte észre sem veszem, hogy be van kapcsolva. Mikor azonban szükségem van a programban rögzített adatokra, akkor azonnal el tudom érni őket. Ilyen egyszerű a roadrecord.hu segítségével útnyilvántartást csinálni.