A fogkő az íny ellensége, nem árt, ha eltávolíttatod!

Fogkő mindig is volt, már régen is szenvedtek vele az emberek, csak nem tudták, hogyan lehetne eltávolítani, milyen módszerekkel lehet megszabadulni tőle. Most, a modern kor embere pedig csupán fél elmenni a fogorvoshoz, hogy eltávolíttassa.

Pedig a fogkő ugyan ártalmatlannak tűnik, de az ínygyulladás és rengeteg fertőzés kezdete lehet. A fogkő érdes felülete ugyanis remek tapadási pont a szájban levő baktériumoknak, amik később fertőzésekhez és ínygyulladáshoz, ami ínysorvadáshoz vezethet.

Régen, mikor nem voltak fogorvosok, nagyon rossz állapotban voltak az emberek fogai. Most viszont minden adott ahhoz, hogy eltávolíttassuk azt a fránya fogkövet.

A fogkő leszedéséről ezen az oldalon is olvashattok: fogorvosbudapest.info.

Én mindig csak ide járok fogorvoshoz. Szerintem a fogorvos is olyan, mint a fodrász, ha találsz egy jót, nem szeretnél másikat kipróbálni. Nekem ők a kedvenceim. Eddig még sosem volt panaszom rájuk, mondjuk nincs is nagyobb baja fogaimmal.

Főleg rendszeres ellenőrzések miatt látogatok el hozzájuk, illetve a más említett fogkövemtől szabadulok meg itt. Minden alkalommal nagy odafigyeléssel szedik le a plakkot és tisztítják meg a fogaimat.

Szerintem olcsón is dolgoznak, mondjuk ezt mindenkinek a pénztárcája mondja meg. Nem kell nagyon gondolkozni, hogy vajon mi mennyibe kerül, nem titkolják, az ár listájuk megtalálható az oldalukon.

Szeretem, amikor ennyire nyílt lapokkal játszanak, mikor meg tudom tervezni, hogy mennyibe fog kerülni egy kezelés és nem akkor szembesülök vele, mikor már ott vagyok és nem is kell külön árajánlatokat kérni.

Persze a fogak egészsége elég speciális, az esetek súlyosságától függően változhatnak is az árak, de legalább tudni lehet, mi az irányadó.

Mindig rendesen megpucolják a fogaimat, még kis zsibbasztó zselét is használnak itt, hogy ne fájjon a kezelés, aminek örülök, mert elég érzékenyek a fogaim.

A fogkő eltávolítása itt nem igazán kellemetlen, szóval ha csak azért halogatja valaki, mert fél tőle, akkor szoktam javasolni, hogy jöjjön ide, itt nem lesz vele gondja, nem fog fájni.