Fantasztikus háztartási készülékek az Expressz Boltban

Honvágy gyötör, mióta felköltöztem Budapestre

Régóta keresek olyan háztartási készülékeket, amelyek az én ízlésemnek is megfelelnek. Mióta ugyanis felköltöztem faluról a fővárosba, rettenetesen elveszettnek érzem magam. Hiányoznak az otthoni ízek, az otthoni illatok. Sok helyen voltam már körbenézni, hátha valahol találok olyan háztartási készülékeket, amelyeket a nagymamám és a szüleim konyhájában hátrahagytam. Milyen kár, hogy ezeket a költözéskor nem tudtam felhozni! De hát egyrészt kellett nekik is, másfelől pedig így is rengeteg holmim volt, nem fértek volna el még ezek is. Így hát egyelőre kivárok, hátha szép lassan majd ezt a környezetet is megszokom. Szerencsére egy barátnőm nem sokkal előttem már feljött Pestre, így társaságom azért van, gyakran futunk össze.

Az Expressz Bolt a megoldás a problémámra

A múltkor is nála voltunk, amikor észrevettem, milyen szépen megújult a konyhája. Még nokedliszaggatója és sajtreszelője is lett, ráadásul a miénkéhez hasonló! Kérdeztem tőle, hogy otthonról hozta-e őket, de csak nevetett. “Nem, az nagyon messze lett volna, ennyit nem akartam utaztatni az eszközöket. Hanem találtam egy fantasztikus online lehetőséget, ahonnan a háztartási készülékek jó áron és gyorsan beszerezhetők! Ez a nokedli szaggató is onnan van például” mutatott rá a már általam is kiszemelt darabra. “De tudod, mit? Arra jöttem rá, hogy az otthoni, hagyományos, jól megszokott dolgok mellett szépen elférnek a modernebb, új eszközök is. Az Expressz Bolt, a webshop, ahonnan a legtöbb készüléket rendeltem, például tele van szebbnél szebb újfajta konyhai felszereléssel és háztartási készülékkel. Érdemes lesz vetned rá egy pillantást majd, a te konyhádba is elférne ezekből néhány apróság!”

háztartási készülékek
Ancsáéknál gyönyörű háztartási készülékeket látni, az Expressz Boltból szerezte be őket.

Háztartási készülékek jó áron, megbízható kiszállítással

Nem tudtam nemet mondani egy ilyen felvezető után, ezért megkértem Ancsát, hogy nézzünk rá együtt erre a híres-neves webshopra. Nekem is nagyon megtetszett, amit a honlapon láttunk. Már maga a webshop kinézete is nagyon igényes, professzionális. A termékekről hívogató, profi fotók készültek, a weboldal kialakítása is nagyon igényes. Az oldal tetején kategóriákba rendezve megtalálunk mindent, amit csak kereshetünk egy háztartásba. Így aztán az evőeszközöktől kezdve a konyhai kisgépeken át a sütéshez, főzéshez használt eszközökig tényleg mindenféle eszköz megtalálható. Háztartási készülékek terén ez az oldal biztosan verhetetlen! A különböző kategóriákat pedig jópofa piktogramok jelölik, ez is nagyon megtetszett az oldalon. A kedvencem a létrák piktogramja lett, mert a lerajzolt kis létra pontosan ugyanúgy festett, mint a miénk otthon.

De nekem elsősorban nem létrára volt szükségem, hanem egyéb praktikus háztartási készülékekre. Ezért a konyhai gépek kategóriában kezdtünk el először nézelődni. Rögtön ahogy elkezdtünk szétnézni, fel is ugrott a lehetőség, hogy ha feliratkozom az Expressz Bolt hírlevelére, további 5 százalék kedvezménnyel vásárolhatok tőlük, így ezt gyorsan meg is tettem. De ezen felül is, ha 19.900 Ft vásárol az ember, a szállítás is ingyenes! Kérdeztem Ancsát, hogy tényleg megbízható-e a weboldal, de megnyugtatott. “Teljesen, velem is nagyon korrekten jártak el. De ha kételkednél, tekerj az oldal végére – még az Árukeresőtől is Megbízható Bolt tanúsítványt kapott az Expressz!” Így hát nyugodtan folytattam a vásárlást, és alig várom, hogy kiszállítsák hozzám a kiválasztott háztartási készülékeket. Így már jóval otthonosabban fogom magam érezni Pesten, hála Ancsának és az Expressz Boltnak!