A Méta Autószervíz nem történelem, de érdemes róla írni

Nem mindig csak azokról a dolgokról kell szót ejteni, amik adják magukat ezen a blogon. A kultúrtörténet és a történelem mellett szerintem olykor olyan dolgok is megférnek, amik a jelenkor fontosabb pontjait ragadják ki a mindennapok szürkeségéből. Mert végül is, ma írjuk a holnap történelmét és ha ezt veszem alapul, akkor teljesen indokolt a máról is szót ejteni. Például akkor, ha találunk egy olyan szolgáltatók, akiben végre lehet bízni. Nekem ilyen volt a www.metaautoszerviz.hu a közelmúltban.

Sajnos adódott némi probléma a kocsimmal, amit sürgősen kellett orvosolni. Viszont eredetileg nem budapesti vagyok, hanem csongrádi, így alapvetően eddig oda hordtam az autómat. De nyilván most ez nem volt kivitelezhető, ezért kénytelen voltam Pesten keresni egy szolgáltatót. Baráti ajánlásra találtam rá a www.metaautoszerviz.hu csapatára. Ők a 18. kerületben dolgoznak, ami nekem szerencsémre szomszédos kerületet jelent, ezért még közel is voltak.

Egy gyors telefonos egyeztetést követően már vihettem is az autót a megbeszélt időpontra. Nem szöszöltek sokat a dologgal, átnézték, megmondták mi a probléma, megmondták mennyiért tudják megjavítani és meg boldog voltam, hogy van, aki megcsinálja. Ráadásul a honlapon feltüntetett áraknak megfelelően.

Nem telt bele sok idő és azon kaptam magamat, hogy már mehetek is az autóért. Nem igazán tudom, hogy mikor volt utoljára ennyire pozitív élmény számomra az autószerelő felkeresése, de ezt mindenképpen megjegyeztem magamnak. És nektek is azt ajánlom, hogy valami problémátok akadna a járgánnyal, akkor a www.metaautoszerviz.hu csapatát nyugodt szívvel keressétek.

Tulajdonképpen mindent le lehet róluk informálni előre a weboldalon, tehát nem árulnak zsákba macskát, sem az árakkal, sem a szolgáltatásokkal kapcsolatban. Minden ott van egy helyen összegyűjtve, végig lehet böngészni a kanapé nyugalmából, aztán utána eldönteni, hogy akartok-e időpontot kérni vagy sem. De szerintem mindenképpen érdemes.

Ha pedig kimondottan klímás problémáitok akadtak, ami ebben az időben nem ritka, akkor egy külön egyeztetés szükséges most a bejelentkezéshez. Ehhez a szükséges elérhetőségeket szintén megtalálhatjátok a www.metaautoszerviz.hu honlap kezdőlapján. De még akár a közösségi médiában is felkereshetitek őket, hátha ott még több vásárlói véleményt találtok. Számomra az mindig nagyon pozitív és megnyugtató pont, ha mások is azt mondják a választott cégről, hogy jók.

Na ennyi volt mára a történelem óra, remélem tudjátok, hogyha holnap olvassátok el ezt a kis szösszenetet a www.metaautoszerviz.hu-ról, akkor az bizony már tényleg történelemnek számít.