„Egyetlen szerelmem a történelem, no meg Szabi!”

Van egy barátnőm, Zsófi, akinek első szerelme a történelem volt. Noha ez a szenvedély azóta sem hagyott alább, hiszen történelem szakos hallgató az egyetemen, de a történelem mellé be kellett szorítani még egy nagy szerelmet, vagyis Szabit, akivel már 3 éve együtt vannak. Tényleg mesébe illő volt a megismerkedésük is, meg úgy amúgy iszonyat cukik. Ami pedig a legizgalmasabb az egész történetben, hogy a héten megyünk Szabival az ékszerészhez, ugyanis engem kért meg, hogy segítsek neki kiválasztani A gyűrűt. Igen, óriási megtiszteltetés és borzasztóan örülök, hogy hamarosan egybe kelnek.

Jó, nyilván, előbb igent kell mondani, de biztos vagyok benne, hogy ezzel nem lesz gond, ugyanis nem rég árulta el nekem Zsófi, hogy Szabiban megtalálta az igazit, úgy érzi, az egész életét le tudná mellette élni.

Szóval nagyon izgalmas időszaknak néz elébe a két fiatal és akármennyire is nem az én esküvőm lesz, iszonyatosan várom!

Ami biztos, hogy az esküvő előtt még egy nagy buli fogja várni a kedves barátnőmet, még pedig a lánybúcsú. Már túl vagyok egy-két lánybúcsú megszervezésén, és az egyik általános tapasztalatom, hogy a póló lánybúcsúra témakör igen nehézkes és nagyon soká’ tudunk dűlőre jutni. Ezért a jól bevált lolmarkt.hu oldalt szoktam ilyenkor feldobni, mert bennük még sose csalódtam. A lánybúcsúkra is innen rendelek általában, de legyen szó bármilyen eseményről, ajándékról akkor is őket szoktam választani. Sőt, még a céges egyenpólókat is itt csináltattuk, mert nagyon jó minőségű anyagból vannak a pólók, ez pedig nagyon fontos volt, mert nem utolsó szempont, hogy ne kezdjen el viszketni az ember lánya 1-2 óra után.

Na de visszatérve a „póló lánybúcsúra” elképesztően kényes témakörére, ez az oldal azért olyan nagyon jó, mert elsősorban rengeteg minta közül lehet választani. De tényleg! Elképesztően sok van, amik nem mellesleg valóban nagyon szellemesek is, de nyilván nem lehet mindig minden tökéletes, ezzel pedig nincs is semmi baj, hiszen lehet küldeni saját mintát is, azzal is megcsinálják neked a pólókat. Ha pedig ezzel még mindig nem győztelek meg, akkor majd most figyelj! Szóval vannak saját mintáik, küldhetsz nekik Te is, de a legjobb, hogy akkor sem kell másik szolgáltatót választanod, ha se a meglévők nem tetszenek és neked sincs olyan minta, amit elküldhetnél. A lolmarkt.hu-nál csak fel kell hívni az ügyfélszolgálatot, elmondani, hogy milyen mintára gondoltál és megtervezik neked. Azért ez elég menő nem? Na, szóval ezért rendelek tőlük, legyen szó bármiről is, mert itt biztos sikerül megvalósítani a tervem.

Amire nagyon oda kell figyelni a lolmarkt.hu-nál, hogy nem az általában megszokott méretekkel dolgoznak. Náluk például nincs is XS méret, csak S, mivel fél, de akár 1,5 mérettel is nagyobbak lehetnek, mint ahogy azt megszokhattuk. Ezen amúgy nem kell remegni, nyilván itt is van visszaküldési lehetőség, a kiszállítástól számított 14 napig, de ezt a macerát aligha szereti valaki, még akkor sem, ha igazán egyszerű. Ezért érdemes nagy figyelmet fordítani a mérettáblázatra, hiszen az nagyon nagy segítség lehet számunkra. Aki pedig nem hiszi el, hogy másak a méretek, azoknak üzenem, hogy az elején én se akartam elhinni és be is fürödtem vele, mehetett vissza a feladóhoz.

Ami a fizetést illeti, választhatod a PayPal fizetést, a bankkártyást, vagy az utánvétest. GLS futár szállítja ki a csomag, általában a megrendeléstől számítva 1-2 napon belül. Tényleg szuper gyorsak, és ha még délelőtt 10 előtt adod le a rendelést, akkor az még aznap el is készül.

Aki ódzkodik az online vásárlástól, annak van egy jó hírem! Az ország 12 pontján személyesen is el lehet hozzájuk látogatni, jelesül Szigetszentmiklóson, Miskolcon, Egerben, Debrecenben, Nyíregyházán, Soroksáron, Maglódon, Budakalászon, Dunakeszin és Budaörsön.  Bár azt hiszem a koronavírus miatt most nem teljesen kerek a történet, de inkább nézzetek utána, az a biztos.

A másik, ami még biztos, ha pólóra van szükséged lánybúcsúra, akkor lolmarkt.hu!