A történelmi kerékpár boltot is felülmúlja ez a webshop

Kerékpár bolt

Biztos vagyok benne, hogy mindenki városában vannak olyan boltok, vendéglátósegységek vagy kültéri helyek, amiknek nagy történelme van és már-már kultúrtörténeti jelentősége. A mi kis városunkban több ilyen is van, de a leghíresebb az a sétáló utcai Kerékpár bolt volt. Ennek azonban mára már befellegzett, így mindenkinek más után kellett néznie.

Kerékpár boltot keresni nagyon egyszerű, mint kiderült, hiszen hamar rátaláltam egy webshopra, ami még a jó öreg üzletet is felülmúlta. Ez a motorbolt.co.hu, aminek egy fizikai üzlete is van nem messze a városunktól. A Kerékpár bolt Dunaföldváron található.

Ez a cég mindenféle kerékpárokhoz és motorokhoz kapcsolódó alkatrészeket és kiegészítőket árul. Lehet náluk vásárolni hagyományos bicajokat, elektromos bicikliket, szerelő alkatrészeket, motoros felszerelést, sőt, még különböző járművekre szerelhető gumikat is.

Mi a családban már jó ideje csak tőlük rendelünk és borzasztóan meg vagyunk elégedve a termékeik minőségével. Kiszállítással is rendeltünk már sokszor, de többször is megesett, hogy személyesen vettük át a csomagot, így a szakértő kollégákkal is volt lehetőségünk találkozni.

Itt szereztem be a teljes motoros ruházatomat is – protektorokkal és bukósisakokkal együtt – , ami azóta is nagyon jól bírja a strapát és a gyűrődést.

A szállítás mindig gyors volt, még akkor is, amikor valami nem volt éppen raktáron, hanem rendelni kellett.

A vásárlásokkal hűségpontokat is lehet náluk gyűjteni, amiket később kuponként használhat az ember, így lefaraghatja egy-egy vásárlás végösszegét. Mivel mi rendszeres vásárlók vagyunk, így sokszor volt már szerencsénk kedvezményesen beszerezni tőlük dolgokat a hűségpontokkal.

Mindenkinek meleg szívvel ajánlom őket, hiszen mi sem találhattunk volna jobb alternatívára a városi Kerékpár bolt helyett.