Még egy történelemtanárnak is szüksége van klímára

Amikor iskolás voltam, nem érdekelt semmi, csak a történelem. Mindig is jobb voltam a humán, mint a reál tárgyakból, de valamiért az irodalmat és a nyelvtant sem sikerült velem megszerettetniük a tanároknak. Lehet, hogy részben a tanárok voltak az okai ennek. Nagyon sokszor figyeltem már meg magamon és másokon is azt a jelenséget, hogy egy-egy tantárgyat csak a tanár miatt szeretnek vagy éppen utálnak meg. Nálam is hasonló lehetett a helyzet, mivel a történelem tanárunk elképesztő érdekesen tanított. Valószínűleg ő volt az oka, hogy én is tanár lettem. Ha valaki azt mondta volna akár a szüleimnek, akár nekem, hogy a jövőben tanár leszek, nagy valószínűséggel kinevettük volna. Mégis úgy alakult, hogy történelemtanár lettem, és egyáltalán nem bántam meg. Sőt, elhatároztam, hogy én is olyanná szeretnék válni, mint amilyen annakidején az én tanárom volt: úgy szeretnék tanítani, hogy a gyerekek miattam kezdjenek el érdeklődni a tanulás iránt. Nagyon sokat nézelődök a neten, történelmi oktatóvideók vagy filmek után kutatva, amikkel érdekesebbé tehetném az óráimat.

A legutóbb azonban valami egészen más miatt ültem a gép elé: elromlott a lakásban a klíma, és szerettem volna egy új készüléket rendelni. Találtam is egy hasznosnak tűnő weboldalt, a pacohaus.hu-t. Ezen belül is a https://pacohaus.hu/aux-klima címen kezdtem el először böngészni. Örömmel láttam, hogy a klíma berendezések árai a beszerelést is tartalmazzák. Természetesen felmerülhetnek plusz költségek- mint például ha nehezen megközelíthető helyen kell végezni a szerelést- de a Paco Haus weboldalán ezekről is részletes tájékoztatót olvashatunk. Számos készülék közül válogathatunk. Például a AUX Magma 2,7kW-os klíma hűtésben az A+++, fűtésben pedig az A++ energiaosztályba tartozik, így kiemelt energiahatékonysággal működik. A működése ultra halk, ami nagyon hasznos lehet, ha hálószobába szeretnénk beszereltetni, vagy ha esetleg a szomszédok zaj miatti panaszkodásától tartanánk. Mínusz 25 fokig képes fűteni, ezért télen és nyáron egyaránt a segítségünkre lehet. A készülékre három, a kompresszorra pedig hét év garanciát vállalnak. Ezek mellett Health funkcióval is rendelkezik, amely hatékonyan véd vírusok, gombák, és baktériumok ellen. Jobbnak láttam, ha a https://pacohaus.hu/aux-klima linket elmentem magamnak, mert később még talán innen választom majd ki az új légkondimat.

Tovább keresgélve láttam, hogy az Aux mellett még több más gyártó termékeinek forgalmazásával is foglalkozik a cég. Minden egyes gyártó esetében hosszas és részletes kutatás előzi meg termékeinek a Paco Haus webáruházába történő bekerülését. A márkák között elérhető Toshiba, Panasonic, Gree, Fisher klímaberendezés, valamit a klímák mellett találhatunk a honlapon fűtőpanelt, fűtőszőnyeget, hőszivattyút is.

A részletes kereső segítségével könnyen rátalálhatunk bármelyik termékre. Megadhatjuk, hogy melyik kategóriában, illetve címben, cikkszámban, termék tulajdonságokban szeretnénk keresni. Azt is ki lehet választani, hogy a keresett kifejezés mindegyik szava szerepeljen-e a találatokban, vagy azzal is megelégszünk ha akármelyik szerepel. Az árat szintén meghatározhatjuk, minimum és maximum érték megadásával.

A cég címét és elérhetőségeit is kiírtam magamnak a honlapról, hátha később szeretném majd feltenni nekik a felmerülő kérdéseimet. A nyitvatartási időt, illetve a cégvezető és az irodavezető fényképét és rövid bemutatását szintén meg lehet tekinteni.

Ha a szállítással vagy a személyes átvétellel kapcsolatban szeretnénk tájékozódni, a “Házhozszállítás” feliratra kell kattintanunk. A felületen könnyű kiigazodni, a termékek leírásai egyszerűek és érthetőek, valamint az elérhetőségek megtalálása sem okozott nekem gondot. Remélem, hogy hamarosan sikerül kiválasztanom az új klíma készülékemet, és nyári szünetben már nem lesz elviselhetetlen meleg a lakásban.

https://pacohaus.hu/aux-klima