Egy szép pár női szandál zökkentett ki a múzeumban

Életem legunalmasabb múzeumlátogatása

Biztosan ti is voltatok már olyan múzeumlátogatáson általános iskolásként, ami egyáltalán nem kötött le benneteket. Az iskolai kirándulások alkalmával azonban legalább ott vannak a sorstársak, akikkel néhány csíny elkövetésével azért fel lehet dobni a legnyomottabb hangulatot is. De amikor az ember szülőkkel megy… na az valami rémes. Senkinek nem kívánom ezt az élményt. Ilyenkor aztán tényleg semmit nem lehet csinálni, semmivel nem lehet elterelni az ember figyelmét. Ráadásul a szüleimmel az egyik valaha volt legunalmasabb történelmi múzeumba mentünk. Egyszerűen semmi érdekeset nem találtam sem a kiállított tárgyakban, sem a leírásokban. Még a biztonsági őrök is olyan arckifejezéssel vigyázták a termeket, mint akik bármelyik pillanatban legszívesebben hazamennének.

Ahogy így ácsorogtunk, az egyik vendég lábán nagyon menő szandált pillantottam meg. Biztosan elég feltűnően nézhettem, mert amikor mellé értünk, odasúgta nekem: “Ha tetszik, nézd meg a cipomarket.hu weboldalát – ott csodaszép szandálokat találni!” Így hát amíg a szüleim nem vettek észre, be is pötyögtem a mobilom keresőjébe a megsúgott oldal címét. “Női szandál webáruház | cipomarket.hu” – szinte értem kiabált a fejléc, hogy mindenképpen kattintsak oda. A kattintás pedig nagyon megérte, ugyanis szebbnél szebb darabok jöttek velem szembe a webáruházban. Ráadásul rögtön feltűnt, hogy a kedvenc márkáim is képviseltetik magukat a kínálatban, így gyorsan rá is szűrtem ezekre a darabokra. Ezek mellett azonban még rengeteg másik márkát is felsoroltak az oldalon, így biztosan minden ízlést ki tudnak szolgálni.

Női szandál webáruház | cipomarket.hu

Ráadásul azt néztem az oldalon, hogy itt nem érzi úgy a vásárló, hogy zsákbamacskát vetetnek meg vele. Az oldalon található mérettáblázat ugyanis minden egyes márkához pontosan megadja a megfelelő méretet, így tutira nem lőhetünk félre a kiválasztott lábbelivel! Ha a mérettáblázaton kiigazodva megállapítottuk, milyen méretre is van szükségünk, akkor a cipő márkája mellett érdemes lehet a cipő méretére is leszűrni. Ezt követően eldönthetjük még esetleg, hogy a felsorolásban szereplő színek közül valamelyiket ki szeretnénk-e ejteni esetleg. És akkor jön a lényeg: a sarokméret! A női szandálok esetében ugyanis kardinális kérdés a sarok. Kicsi legyen vagy magassarkú? Nos, a cipomarket.hu áruházban 20 centiméterig bármelyik verzió megtalálható! És akkor azt még nem is említettem, micsoda fantasztikus akciókat találni az oldalon!

A honlapon ugyanis akár 60-70%-os leértékelésbe is ütközhetünk, így a szerencsésebbek a kinézett cipőjüket elképzelhető, hogy itt töredék áron be tudják szerezni! De ha ennyire nem is lenne szerencsénk, akkor is érdemes körbenézni az akciók között, hátha akár a tíz százalékos leértékelések között is találunk kedvünkre való szandált. Ráadásul, ha szükségesnek látjuk, akár az ár skáláját is a saját igényünkre szabhatjuk a kereséskor, így biztosan nem szeretünk bele olyan darabba, amit esetleg ne engedhetnénk meg magunknak. Női szandál webáruház | cipomarket.hu, engem meggyőztél! Ti vásároltatok már innen cipőt?