Történelem tudomány mellé nyári gumi abroncs a biztonságos vezetésért

Történelem szakos tanulóként gyakran elveszek a múltban, vagy figyelek napjaink politikai eseményeire, és nem figyelek a mindennapok dolgaira. Még jó, hogy Flóra, a barátnőm kevésbé ilyen szétszórt, és szólt, hogy le kéne cserélni a nyári gumikat az autómon. A leszerelés során az autószerelő említette, hogy már elég ramaty állapotban vannak a nyári gumijaim. Ajánlotta is, hogy kicseréli, de egy cseppet kontroll mániás vagyok, és szeretek magam utána nézni a dolgoknak. Ez a nyári gumi vásárlásánál sem lett másképp, és egyből bele vetettem magam a net webshopjaiba, hogy megtaláljam a legjobb ajánlatot.

Őszintén szólva nem volt könnyű, mivel pasi létemre elég kevéssé érdekel az autótechnika, vagy akármi, ami hozzájuk kapcsolódik. Szerencsére a Google kereső a segítségemre volt, és hipp-hopp megtaláltam a tökéletes oldalt, ahonnan nyári gumit rendelhettem az autómra. Szerencsére a Gumidiszkont már a főoldalon szolgáltat információkat, amik még az olyan technikai analfabétának is segíteni tudnak az abroncs választásban, mint én. Emellett pedig ott vannak a leggyakrabban választott abroncsfajták márka és méret alapján nyári és téli gumikra lebontva.

Mivel az autószerelő megállapítása szerint sajnos mind a négy kereket cserélni kellett, így beírtam a méreteket (amikre külön rá is mutatnak, hol találja az ember) a keresőjükbe, mellé írtam, hogy nyári gumi és, hogy legyen legalább négy elérhető, és hagytam, hogy az oldal dolgozzon helyettem.

A szállítással kapcsolatban, ha esetleg ti is szeretnétek innen rendelni, csak annyit, hogy szállítási díjat kerekenként és nem rendelésenként számolnak föl. Ezt nem árt belekalkulálni az árba, de még így is jóval egy áruházi összeg alatt végezheti el az ember a vásárlást. Persze itt is lehet drága vagy drágább termékeket találni, de ez már autó és pénztárca függő.

Én minden esetre nagyon elégedett voltam a kapott abroncsokkal, így ha legközelebb is nyári gumi vásárlásra kerülne a sor, biztosan őket választanám. Természetesen nagyon megköszöntem Flórának, hogy szólt, így ismét biztonságosan vezethetek az utakon.