Mellnagyobbítás Budapest nem történelmi szívében

Van aki Budapest szívének a 8. kerületet, van aki az 5. kerületet tartja. Mind a kettőnek megvan a megfelelő történelmi indoka, azonban számomra mégis a 13. kerület jelenti a város szívét. Erre a magyarázat nem más, mint az, hogy itt zajlik az igazi élet, Újlipótvárosban. Gyönyörű helyek, Duna-part és a Margit-sziget is karnyújtásnyira van. Nem csoda hát, hogy ide költöztem, itt tervezem az életemet. Azonban nem olyan régen megfogant bennem egy gondolat, ami nem tudott kimenni a fejemből: nagyobb ciciket szeretnék. Azonban a mellnagyobbítás Budapest ezen részén nem tudtam mennyire megoldható, így hát felcsaptam a keresőt. Szerencsére mindenre létezik megoldás a mai világban!

A számtalan pozitív visszajelzés a plasztika.info.hu oldalra kalauzolt engem. Ezt az oldalt még az ezredforduló előtt, 1997-ben alapították meg, azonban azóta egy jelentős újításon esett át. Már ezek a tények is azt mutatják, hogy milyen nagy múltra tekinthet vissza a Kelemed Plasztika, melynek névadója minden bizonnyal Dr. Kelemen Ottó volt a több, mint 25 éves szakértelmével. Nem vagy benne biztos, hogy ő lesz majd a legjobb választás a számodra? Az oldal és én is segítünk eldönteni!

Szakértelem, all inclusive árak és garancia

A legnyomósabb indokom a Kelemed Plasztika mellett a megbízható szakmai tudással rendelkező plasztikai sebész jelenléte volt, mivel számomra nem a pénz beszél. Azonban nagyon sokan vannak, akik úgy szeretnének megbízható szolgáltatást igénybe venni, hogy az ár sem eget rengető és félniük sem kell az esetleges rejtett költségektől. Ezért is szuper választás a Kelemed Plasztika, hiszen az árképzésük rendkívül kedvező. A mellnagyobbítás Budapest Újlipótvárosában kiemelten jutányos áron és a legmodernebb eszközökkel valósulhat meg egy szakmailag elismert, értékes sebésszel.

Azonban nem árt, ha az egyes fogalmakat, pontokat tisztázzuk és megismerkedünk magával a teljes folyamatnak a menetével is. Először is az árakról szeretnék Neked egy kis ismertetőt nyújtani, mivel ugye ez lesz az a tényező, ami a legtöbbeket befolyásolja majd. Mint ahogy már említettem, az all inclusive árak azt jelentik, hogy tartalmaznak minden esetleges, felmerülő költséget a konzultációtól a gyógyulásig. Ennek következtében nem kell tartani a rejtett költségektől, előre tervezhet a páciens. Kiszámítható árajánlatot ad és egy olyan költségkeretet szab az orvos, melyet nem fog túllépni. Ez a megoldás nem csupán kiváló arra, hogy kordában tudjuk tartani a pénzügyeket, de még a felesleges tranzakcióktól is megkíméljük magunkat. Egyszer megtörténik az összeg kifizetése és után nem fog felmerülni új költség. Hát nem szuper ez a rendszer?

mellnagyobbítás Budapest
Ha mellnagyobbítás, csak Budapest és a Kelemed Plasztika jöhet szóba!

Garancia fogalma a plasztikai sebészetben – Mellnagyobbítás Budapest egyik legjobb orvosától

Napjainkban már szinte semmilyen terméket nem veszünk meg vagy semmilyen szolgáltatást nem veszünk igénybe garancia nélkül. Ez egy olyan biztonságérzetet nyújtó extra szolgáltatás, melyről nem szívesen mond le senki. Különösen ez a helyzet egy plasztikai műtét esetében, hiszen olyan sok rémhírt és félresikerült beavatkozást hoznak le a hírek nap, mint nap. Szerencsére a Kelemed Plasztika egy végtelenül korrektül kialakított garancia rendszerrel rendelkezik, hiszen amennyiben a beavatkozás követő 1-28 napon következik be valamilyen jellegű szövődmény, úgy a teljes beavatkozás díjtalan lesz.

Amennyiben a szövődmény a 28. nap után, de az 56. nap előtt jelentkezik, akkor a beavatkozás munkadíj része ingyenes lesz, azonban a rezsi költségeket a páciensnek kell állnia. Ezt követően, ha a harmadik hónapon túl megy végbe bármilyen nemű szövődmény, akkor a teljes beavatkozás díja a pácienst fogja terhelni, mivel ez esetben már nem lehet azt mondani, hogy az orvos hibája. Érthető teljes mértékben, hiszen három hónap alatt kiderült volna, ha valamit elrontottak volna a műtét során.

A mellimplantátumok esetében azonban picit más a helyzet, hiszen életre szóló cseregarancia érvényes rájuk. Ezt azonban sokan félreértik és nincsenek tisztában a dolog tényleges jelentésével. Ennek értelmét is elmagyarázza Dr. Kelemen Ottó a plasztika.info.hu weboldalon, hiszen a mellnagyobbítást Budapesten sem szabad félvállról venni – 10 évente cserélni szükséges magát az implantátumot. Ez nem a szakértelem hiányát jelentené, csupán azt, hogy általános szakértői megállapodás miatt 10 évig ajánlott egy implantátumot viselni. Azonban aki tovább szeretné, az is élhet a gyártói garanciával, ugyanis 10 éven túli kilyukadást is állnak ezek a cégek.

Milyen műtétek érhetők el a Kelemed Plasztikában?

Számos plasztikai beavatkozás között találhatjuk meg azt, amiért az oldalra érkeztünk. Legyen szó zsírleszívásról, hegkezelésről vagy arcplasztikáról, mindent megtalálhatunk egy helyen. Ezeken kívül természetesen elmaradhatatlan beavatkozást jelent a mellplasztika, testplasztika és intimplasztika is. Mivel valószínűleg a mellplasztika miatt tévedtél ide az oldalamra, nem is húzom az időt azzal, hogy másról beszélek.

Számos kezelés közül lehet választani még ezen belül is, hiszen kérhetünk mellnagyobbítást vagy esetleg kisebbítést, aszimmetria kezelést vagy akár felvarrást is. Kisebb beavatkozások is elérhetők, mint például a mellbimbó- vagy mellbimbóudvar plasztika, illetve nagyobb volumenűek is, mint amilyen a jóindulatú melldaganat műtéte.

Maga a mellnagyobbítás Budapest egyik legszebb környékén is történhet, azonban Pécsett is elérhetők a szolgáltatások. Lehet szó saját zsírral történő feltöltésről, implantátumról vagy akár hibrid módszerről is, mindenhez ért a kiváló szakértelemmel rendelkező doktor úr. Ezeken felül a mellnagyobbítás történhet egyidejű mellfelvarrással is, ez talán inkább az idősebb korosztályt érintheti.

Mellnagyobbítás képekben

Minden ilyen jellegű oldal elmaradhatatlan kelléke maga a galéria, ahol a leendő páciensek a saját szemükkel győződhetnek meg az orvosok szakértelméről és szépérzékéről. Amennyiben pont olyan munka nem nyeri el a tetszésünket, amire mi magunk is jelentkeznénk, hiába a kiváló referencia, nem azt az orvost fogjuk választani. A képeket végiggörgetve azonban megbizonyosodtam arról, hogy angyalok vezetik Kelemen doktor úr kezeit, hiszen csodákat alkot. Nagyon kis melleim vannak sajnos, azonban rá teljes lelki békében bíztam magamat.

Több elégedett nő képe is díszeleg az oldalon, akik kis méretű mellekből kaptak egy teljesen természetes hatású, mégis nagyobb és szép formájú mellet. Nem látszódnak a hegek, gyönyörű egészséges kinézetük van, pont olyan, amilyet én is szerettem volna. Ezek a képek voltak azok, amik igazán nagy súlyt adtak a döntésemnek, hogy végül a Kelemed Plasztika mellett döntsek és egyáltalán nem bántam meg semmit.

Ajánlom a mellnagyobbítás avatott szakemberét Budapest városában?

Lelkesedésemet és elragadottságomat nem is tudnám titkolni, hiszen Kelemen doktor úr csodákat művelt velem. Nagyon apró mellekből varázsolt nagyobbakat, amikről első látásra senki sem mondaná meg, hogy nem igaziak. A konzultáció és műtét, utókezelés során is teljes szimpátiával és empátiával állt hozzám, folyamatosan érdeklődött hogylétem felől. A beavatkozás és a gyógyulás is szövődményektől, komplikációktól mentes volt.

Minden apróbb kellemetlenséget, fájdalmat kárpótolt a látvány, amit nap, mint nap a tükörben láthatok. Sosem fogok tudni elég hálás lenni a szép cicijeimért, amiket ilyen nagy szeretettel készítettek nekem. Remélem 10 év múlva is Dr. Kelemen Ottó fogja végezni az implantátum cserémet. Köszönöm áldozatos munkáját, végtelen elhivatottságát és szakértelmét! A legjobb döntésem volt és bátran ajánlom mindenki számára!