Hagyományőrzés kuponokkal

Szeretem a különféle hagyományokat, szerintem nagyon fontos részét képezik a kultúránknak. Hagyomány alatt nem csak a nemzeti és népi hagyományokra gondolok, hanem azokra is, melyeket mi, a kis családunk körében tartunk. Szerintem ezek a kis hagyományok teszik igazán emlékezetessé a családi eseményeket.

Az egyik ilyen hagyományunk, hogy minden karácsonykor összegyűlünk (egészen pontosan 24-én este), és ilyenkor ajándékozunk, énekelünk, beszélgetünk. A vacsorát közösen szoktuk megoldani: mindig felosztjuk, hogy ki vállalja be a sütemények sütését, ki főzi a levest és ki süti a pulykát. Ezzel a munkamegosztással senkinek sem teher a vendégvárás, nem veszi el a házimunka a karácsony élményét, mert mindenkire csak vállalható mennyiség jut belőle.

Nekem van egy saját “hagyományom” a karácsonyhoz kötődően: pár éve mindig kuponokat használok a karácsonyi ajándékok beszerzéséhez. Egy időben még újságokból vadásztam ki ezeket, de nemrég megtaláltam a kuponkodok.hu oldalát, úgyhogy most már vadásznom sem kell. A kuponkodok.hu oldalán minden megvan: több mint 800 áruház kuponjai elérhetőek ott. Természetesen ezek a kuponok nem csak karácsonykor érhetők el, hanem egész évben. Mindig frissítik az egyes boltokhoz kapcsolódó kedvezménykódokat (hiszen ezek mindig csak egy adott időszakra szólnak), így állandóan vannak elérhető akciós ajánlatok, a kérdés csak az, hogy éppen hány százalékosak. Én a múltkor azt néztem a kuponkodok.hu-n, hogy vannak-e sinsay kuponkódok. Természetesen voltak, és ennek hála 10% kedvezménnyel tudtam megvenni a kiválasztott ruhákat.

sinsay kuponkódok

A sinsay kuponkódok mellett használtam már innen való notino kupont és ecipo kupont is, de szemezek a Libri és a Szalay könyvek ajánlataival is. Az Alza kupon se rossz, de most ott nem találtam olyan terméket, amire nekem feltétlenül szükségem volna.

A kuponok nagyon sokféle módon adhatnak kedvezményt: volt már olyan, hogy ingyenes szállítást lehetett elérni vele, olyan is volt, hogy kettőt fizet hármat vihet akciót csináltak, de a szokásos, százalékos kedvezmény a leggyakoribb.

A legjobb ajánlatokat a Black Friday, valamint a Joy- és a Glamour-napok alkalmával szoktam elkapni. Megmondom őszintén, ezen alkalmakkor annak örülök a legjobban, hogy nem kell a tömegben vergődnöm azért, hogy egy-egy jó akciót elcsípjek. Sőt, jártam már úgy is pár éve, hogy végigverekedtem magam az emberek közt, de mire odaértem, elfogyott, amiért mentem. Ez szerencsére nem fordulhat elő, hogyha online intézed a bevásárlást a kuponkodok.hu segítségével!

Egy szó mint száz, a kuponkodok.hu rendkívül hasznos, hogyha az ember online szeretne vásárolni, valamint akkor is, hogyha karácsonyi ajándékokat szeretnénk beszerezni.

Kicsit elvittem a szót a karácsonyi ajándékbeszerzés felé, de egyáltalán nem az ajándékra szeretném tenni a hangsúlyt. A lényeg, hogy szerintem fontos, hogy megtaláljuk, kialakítsuk a saját hagyományainkat. Ezek segítik a lelki egészségünket, és nagyon szép emlékeket nyerhetünk általuk, és a család, baráti közösség összetartozás-érzését is erősítik.