A magyaros íz szerencsére nem csak történelem

A történelem mindig az egyik kedvenc tantárgyam volt a suliban. Lehet, nem leszek valami különleges, ha azt mondom, hogy a XX. század történelme a legérdekesebb. Viszont, ami mostanában elkezdett foglalkoztatni, az jóval ősibb időkben keletkezett. Nem más, mint a magyaros ételeink története.

Ezzel együtt szeretem a fogásokat modernebb köntösben is kipróbálni. Úgy döntöttem, valami extrábbat próbálok ki, így keveredtem a Pazarshop oldalára. Különleges, számos szószt tartalmazó chilivonat kínálatuk van. Ez onnan jön, hogy egy hozzáértő srác által kedvelt termékeket forgalmaznak. Rögtön favoritom lett a Sanyi Bötyár chili szósz. A leírásához híven tényleg igazán intenzív íze van, és bármilyen ételt tökéletesen feldob. Azoknak is ajánlom, akik ragaszkodnak a hagyományos szokásaikhoz.

Nem tudtam megállni, elkezdtem más “kultúrák” felé is nézelődni… A chilivonat kínálatban van mexikói, univerzális, kókuszos, halálosan erős… Minden csípős-rajongó megtalálja a magának megfelelőt. Én azért egyelőre az enyhébbekkel mertem csak kísérletezni, de egyszer sem csalódtam. Nem véletlenül, nagyon gusztusos hozzávalókkal dolgoznak, már sokszor az oldalon pontos összetevőlistát kapunk mindegyik szószhoz. Nem gondoltam volna, hogy ennyire be tud szippantani a chilik világa. Még ajánlásokat is kapunk, hogy mivel érdemes elkészíteni a szószokat; ezután jó, hogy kicsordul az ember nyála. Eddig akárhányszor rendeltem, mindig az előre jelzett időpontban kézhez kaptam a csomagomat. Erről is minden információt megtaláltam az oldalukon, ami jelentősen leegyszerűsíti a vásárlást. Amondó vagyok, hogy ne habozzatok kipróbálni a chilivonat szószokat a Pazarshop-ról. Kezdjétek a Sanyi Bötyár-ral, és tegyetek mindenbe IS belőle, csak úgy, jó magyarosan!